Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Biokaasulaskuri

Espoo toimiston pumppuasiantuntijuus päivitetty

Espoon suunnittelutoimistomme väki sai vieraakseen AxFlow Oy:ltä Kauko Hiitelän ja Ilkka Härkösen kertomaan pumppusektorin uusimmat uutiset. Pumppuja tarvitaan kaikkialla, joten valikoimaa ja pumppuvalmistajia kyllä riittää, mutta aina paras valintakriteeri ei kuitenkaan ole halvin hinta vaan toimintavarmuus. Epäsopivasta pumppuvalinnasta johtuvat vuodot ja kulumat voivat muodostaa huomattavasti pumpun hintaa suuremmat kulut. Näistä asioista AxFlow:lla on vuosien kokemus ja hyvät ja kattavat referenssit sekä Suomesta että ulkomailta. Siksi pidämme AxFlow:ta luotettavana pumpputoimittajana, jonka kanssa asioidessa ikävät yllätykset voidaan välttää. AxFlow edustaa ja toimittaa useiden pumppuvalmistajien pumppuja, joten heidän valikoimastaan sopiva pumppu useimmiten löytyy.

Me Chemitecilläkin haluamme panostaa siihen, että suosittelemme asiakkaillemme vain luotettavia pumpun valmistajia ja materiaaleja, jotka kestävät sen, mihin ne on suunniteltu. Markkinoilla valitettavasti liikkuu myös niitä pumpun valmistajia, joiden laitteet tai materiaalivalinnat eivät  kestä vaativaa käyttöä.

Erityiskiinnostus suunnittelijoillamme on hyvin vaativiin prosesseihin soveltuviin pumppuihin, kuten kuumien öljyjen, erittäin korrodoivien nesteiden ja erilaisten heterogeenisten seosten siirtoihin soveltuvat laitteet. Näissä tilanteissa pumpun luotettavuus ja toimintavarmuus korostuvat ja on ensiluokkaisen tärkeää, että osaamme suositella pumppuja, jotka käytännössä tekevät sen, mitä lupaavat.

Mielenkiintoinen tuttavuus oli myös Teikokun kompakti pumppuratkaisu, joka vaatii perinteistä pumppua vähemmän tilaa. Ne kiinnostavat yleensä silloin, kun suunnitellaan prosessia pieniin tuotantotiloihin.